arrow_drop_up arrow_drop_down

"Mijn autotheorie halen: "discover the secret".

Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. 


In het derde kwartaal van 2015 haalde slechts 38 procent van de deelnemers het examen.

Ook andere examenkandidaten ondervinden moeilijkheden. 


Irene Heldens van het CBR begrijpt niet waar het probleem ligt "Inhoudelijk is er niets veranderd aan de examen." Ze vervolgt: "Duidelijk is dat er echt goed gestudeerd moet worden, wil je slagen." Het is geen stof die je er even in een uurtje instampt. Mogelijk heeft het ook te maken met de de onvoorspelbaarheid van de vragen. Vroeger kon je nog vragen uit je hoofd leren, maar daar is geen sprake meer van. De vragen veranderen voortdurend, waarmee het ouderwetse 'plaatjes' leren verleden tijd is. 


Ook krijgt iedereen 'eigen' vragen voorgeschoteld, waardoor afkijken bij anderen onmogelijk is."


Paula (33) uit Zaandam 

Zij deed vijf keer over haar theorie-examen, haar praktijk haalde ze daarentegen wel in één keer. ,,Het zijn vaak vragen die absoluut niet samen gaan met de praktijk en dat is jammer. Denk je voor het logische antwoord te kiezen, is het net weer niet logisch", laat ze weten. 

Vera Louman 

Ook zij verbaast zich over de vragen. "Mijn kleindochter deed onlangs theorie examen. Eén van de vragen was wat het toerental is als je moet opschakelen. Is deze vraag belangrijk? Lijkt mij niet. Dat hoor je wel en dan kun je beter op de weg blijven kijken in plaats van op je toerenteller."


In één keer

 • Tim Schaap slaagde juist wel in één keer: 
"Het is een kwestie van goed leren en hier en daar gewoon logisch nadenken!" 
Het verbaast hem eigenlijk niet dat er zo veel mensen zakken. "Op het moment voordat ik aan mijn examen mocht beginnen kwam vrijwel iedereen teleurgesteld de examenzaal uit, dat zorgde wel voor iets meer stress. Ik denk dat de mensen die zakken voor het examen wellicht last hebben van de spanning en misschien door de sociale druk van familie en vrienden een lichte vorm van faalangst ervaren."

Auto theorie opleiding met garantie.

Een ruime praktijkcursus klassikaal, een online opleiding inclusief oefenmateriaal, video's, uitleg, proefexamens, bordenkennis en veel meer. Wij bieden zelf de praktijk video's gratis aan als extra binnen dit pakket. Meer dan 25 video's uit de praktijk welke je helpen slagen voor het praktijkexamen. 


Alle video's zijn voorzien van een heldere uitleg en bevatten onderdelen waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze video's kun je dus later gratis gebruiken voor je praktijk examen.

Bereid je voor door goed te leren en slaag! Het theorie-examen test dus of jij de stof hebt geleerd en onder de knie hebt om te kunnen auto rijden. Van de kandidaten die opgaan voor het theorie-examen, slaagt minder dan de helft voor het theorie-examen (41,53% van de kandidaten slaagt). Zorg dat jij wel in één keer slaagt en leer hier nu snel en gemakkelijk voor je theorie-examen met ons pakket!


 • De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag.
 • De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning.

  Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is.

 • Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

 • De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D animatie.

 • Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rijexamen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg.

 • De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens.

Wat onze studenten van de online auto theorie cursus vinden

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn theorie-examen had ik geleerd met een boek. Ik zakte de eerste keer voor mijn theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren met de online theoriecursus en had het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Resultaat: Geslaagd.

Lianne

Ik ben zeer tevreden over de manier leren, lekker vlot en duidelijk.

mocht je dit lezen raad ik je aan om de online theoriecursus bij deze club te volgen. Het mooiste vond ik dat aan het eind van de cursus een mail kreeg waarin stond : "vertrouw op je zelf neem je tijd en dan komt het goed." dit heeft er voor gezorgd dat ik mij rustig kon houden. ik heb deze cursus gedaan en heb het examen gehaald met 2 foutjes.

Milo.

Theorie oh oh wat een lastige kwestie is dat om in je hoofd te krijgen.

Na twee keer zelf te proberen, toch maar op aanraden een cursus gevolgd.

In het begin was ik sceptisch maar door de handige tips en tricks van de online trainig vond het een weg in mijn hoofd. En heb ik uiteindelijk mijn theorie kunnen halen.

Het is zeker een aanrader!

Roxanne

Overtuigd? Start vandaag nog met je Auto theorie cursus!

Auto theorie online met de juiste voorbereiding.

Om een rijbewijs te behalen, moet je de verkeersregels kennen. Het CBR (Centraal Bureau voor de uitgifte van Rijvaardigheidsbewijzen) toetst jouw kennis over de verkeersregels in het auto theorie-examen.

Het auto theorie examen is behoorlijk zwaar, daarom is een goede voorbereiding belangrijk. In de cursus van mijntheoriehalen.nl worden alle verkeersregels op een heldere manier uitgelegd! Wij helpen jou om met een goede voorbereiding, het beste resultaat te behalen.

Wij hebben het zelfde auto theorie systeem als het CBR

De oefenexamens bestaan, net als het echte theorie examens, uit:

 • * 25 vragen over gevaarherkenning.
 • * 30 vragen over wetgeving en regelkennis.
 • * 10 inzichtvragen.

Over de eerste 25 vragen moet je er 13 juist beantwoord hebben, van de laatste 40 vragen moet je er 35 goed hebben.


De gemaakte examens zijn direct na te kijken. (Inclusief jouw antwoord, het juiste antwoord en de motivatie op de vraag.) Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan en waarom jouw antwoord fout is. Een betere manier om je theorie-examen voor te bereiden is er niet!

Auto theorie ontspannen leren, hoofdstuk voor hoofdstuk.

De online autotheorie cursus is verdeeld in hoofdstukken. Per hoofdstuk bieden we een hoofdstuktoets.


 • Als je de stof van een hoofdstuk hebt doorgewerkt, kun je jezelf toetsen op de kennis die je net hebt opgedaan. 
 • Je gemaakte hoofdstuk toetsen worden bewaard tot je de hele theoriecursus hebt gedaan. Op deze manier verlies je niets van de kennis en resultaten die je tussentijds hebt behaald.

Auto theorie: Het leerproces en resultaat

In elk leerproces is het prettig om te weten hoe ver je bent gevorderd in de stof. Mijntheoriehalen.nl heeft een dashboard waar alles in één oogopslag te zien is. Per onderdeel kun je zien hoe ver je bent, dankzij een heldere voortgangsbalk. Deze voortgangsbalken geven een goed idee van hoe ver je bent met je voorbereiding op het theorie-examen. Daarnaast kun je zien hoeveel studietijd je nog nodig hebt. Het dashboard bestaat uit de volgende balken: theorie, praktijkbegeleiding, oefenexamens en voorrangssituaties. Je kunt vanuit hier ook meteen weer doorgaan met waar je gebleven bent. Ideaal!


Voorrangssituaties in 3D


Het goed doorgronden van voorrangssituaties blijkt het grootste struikelblok, in zowel theorie-examens als de praktijkexamens voor het rijbewijs. Ook gewoon op de weg gaat dit vaak niet goed.


Bij mijntheoriehalen.nl kun je op de computer, aan de hand van 3D animaties, kiezen wat de juiste volgorde van voorrang is. Als je jouw antwoord hebt ingevoerd, gaat iedereen rijden volgens jouw volgorde. Heb je het niet goed, dan zie je meteen wat er misgaat en wie daar de dupe van is. Het lijkt een eenvoudige game, maar wel één waarvan je leert hoe het er in de echte wereld aan toe gaat!


Gelukkig kun je in deze game zo'n situatie opnieuw laten afspelen, net zolang tot het goed gaat en iedereen ongeschonden zijn weg kan vervolgen.

Online auto theorie. Krijg nu direct toegang !

Mijn auto theorie halen.

Voorjaars aanbieding auto theorie Nu hoge korting

Laagste prijs beste opleiding.

Slagings garantie auto theorie.

3D filmpjes.

Vergelijkbaar met CBR autotheorie.

Doen wanneer het jou uitkomt.

30.000 gingen je voor.

Geen boeken meer!

Altijd up-to-date!

Leren via interactieve situaties.


Onze garantie.

Aan het einde van je opleiding ga je naar het CBR voor je theorie examen met de bedoeling dat je slaagt. wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze on-line theorie studie dat: mocht je niet slagen maar, je hebt wel de volledige studie doorlopen, wij je pakket met 30 dagen verlengen.

Klaar voor de start met je auto theorie?

Online autotheorie, Hoe werkt het deze cursus?

De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer gebeurd en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten, die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

Wat kost de auto theorie cursus?

Normale prijs !!

Mijn auto theorie halen

Beste keuze !

Auto theorie online tijdelijke actie.

€ 49,- 

€ 18.95

Per month
 • Voorjaars aanbieding hoge korting
 • Laagste prijs beste opleiding.
 • Slagings garantie
 • 3D filmpjes
 • Vergelijkbaar met CBR
 • Doen wanneer het jou uitkomt
 • 30.000 gingen je voor