Belachelijke prijs, compleet theorie pakket € 18.95. Nog 5 dagen, dit is je laatse kans
Bestel NU

Page content

Benodigdheden voor je theorie-examen, wat neem je mee?

Benodigdheden voor je theorie-examen, wat neem je mee?

Je hebt je theorie-examen bij het CBR. Maar wat zijn de Benodigdheden voor je theorie-examen, dus wat neem je mee?? mijntheoriehalen.nl  zet het allemaal voor je op een rijtje zodat jij met een gerust gevoel richting het CBR kan gaan om het theorie-examen met een voldoende te maken.

Benodigdheden voor je theorie-examen, wat neem je mee?

Benodigdheden voor je theorie-examen, wat neem je mee?

Naar het theorie-examen dien je een geldig eigen identiteitsbewijs mee te nemen. Op de website van het CBR vind je de eisen die hiervoor gelden. Het is niet nodig om een pasfoto mee te nemen naar het theorie-examen. Het resultaat wordt namelijk elektronisch vastgelegd door het CBR. Je krijgt hierdoor ook geen theoriecertificaat meer mee.

Oproepkaart van het CBR theorie-examen

De bevestiging die je krijgt wanneer je het theorie-examen reserveert kan je meenemen naar het CBR. Dit is geen verplichting, maar wel praktisch. Alle informatie staat op deze bevestiging. Denk hierbij aan de examentijd, de examendatum, het adres waar je examen moet doen en wat je mee moet nemen.

CBR examencentra

Het voordeel van een theorie-examen plannen is dat je niet gebonden bent aan één examencentrum. Je kan een theorie-examen in verschillende steden maken. Via de website van het CBR kan je een theorie-examen reserveren. 

Zorg ervoor dat je op tijd komt voor het theorie-examen. Als je te laat bent, mag je NIET deelnemen aan het examen. Je krijgt ook geen examengeld terug van het CBR. De kosten voor het theorie-examen krijg je dus niet terug, houd hier dus rekening mee.

Wanneer ben je geslaagd voor het theorie-examen?

Je bent geslaagd als je:

  • Ten minste 13 vragen van de 25 vragen goed hebt van het onderdeel gevaarherkenning.
  • Ten minste 35 van de 40 vragen goed hebt van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

Als je geslaagd bent voor het examen, dan is de uitslag 1,5 jaar geldig.

Gezakt voor het theorie-examen bij het CBR?

Na het theorie-examen krijg je het uitslagformulier mee van jou gemaakte theorie-examen. Op dit formulier vind je de fouten die tijdens het examen gemaakt zijn. De fouten zijn gegroepeerd in examen onderdelen. Je kunt dus niet precies zien welke vraag je fout of niet heb beantwoord.

 

MijnTheoriehalenNL-Logo

 

Comment Section

0 reacties op “Benodigdheden voor je theorie-examen, wat neem je mee?

Plaats een reactie


*