Belachelijke prijs, compleet theorie pakket € 18.95. Nog 5 dagen, dit is je laatse kans
Bestel NU

Page content

Individueel theorie-examen auto of scooter?

Individueel theorie-examen auto of scooter?

Individueel?  waarom niet?

Je komt in aanmerking voor een individueel theorie-examen auto wanneer je moeite hebt met een klassikaal theorie-examen (slechthorend, dyslectisch, leerproblemen, faalangst ed.) of wanneer je een andere taal spreekt dan Nederlands, Engels of Turks. In dat geval dien je zelf een tolk mee te nemen naar het individuele theorie-examen die de vragen en antwoorden voor jou vertaalt. De tolk dient aangesloten te zijn bij bureau TolkenNet.

De kosten voor het inhuren van de tolk bedragen €169,- Deze kosten komen dus bovenop de kosten die je rijschool in rekening brengt voor een individueel theorie-examen. Je dient de tolk minimaal 2 weken van te voren zelf te reserveren via TolkenNet.

Indien zonder tolk naar je theorie-examen komt, je tolk geen geldig legitimatiebewijs bij zich heeft of niet is aangesloten bij TolkenNet gaat je theorie-examen niet door. Het individuele theorie-examen wordt ook niet alsnog in het Nederlands afgenomen. Je krijgt geen restitutie van de kosten van het theorie-examen van het CBR.

Een individueel theorie-examen is identiek aan een klassikaal theorie-examen auto. Je hebt alleen geen tijdsdruk, en indien een vraag je niet helemaal duidelijk is, kan je verduidelijking vragen aan de examinator die het theorie-examen afneemt.

Individueel theorie-examen auto of scooter?

Comment Section

0 reacties op “Individueel theorie-examen auto of scooter?

Plaats een reactie


*