arrow_drop_up arrow_drop_down

Online je motor-theorie halen: "ontdek het geheim".

Het was nog nooit zo gemakkelijk, om tegen deze lage prijs, een compleet motor theoriepakket te scoren.

Waarom is motorrijden nou zo fijn?


Ik ben uiteraard net als jij ook jaloers op die motorrijders, zeker wanneer we in de file staan, ze rijden achteloos tussen ons door en het lijk altijd dat ze wél op tijd op hun bestemming zijn.  


Lijkt dit jou ook wel wat? 

Lekker rijden in de open lucht, genieten van de frisse wind en de adrenaline die het rijden op een je eigen motor met zich meebrengt? 


Dan zou je kunnen kiezen om je motorrijbewijs te gaan halen! 


Maar wat zijn nu andere voordelen van motorrijden, ten opzichte van het rijden met je auto?

 • Stoer maar vooral flexibel
 • Het rijden op een motor maakt van jou een flexibele verkeersdeelnemer, omdat je vaak op plaatsen kunt komen die met de auto niet goed of in zijn geheel bereikbaar zijn.
 •  De mogelijkheid van het tussen auto’s doorrijden in de file illustreert dit enigszins. 
 • Bovendien ben je snel op je bestemming, of je nu een plezierrit maakt of de motor gebruikt om van en naar je werk te rijden. 
 • Met echt zomerweer is rijden op een motor niet alleen meer praktisch, maar ook veel fijner dan rijden in de auto. 
 • Je hebt minder last van de warmte (zelfs met een motorpak aan en een helm op) en kunt onderweg heerlijk genieten van de frisse lucht.
 • Het financiële plaatje is aantrekkelijk. Financieel gezien is het motorrijden erg aantrekkelijk. Het aanschaffen van een motor is bijvoorbeeld goedkoper dan de aanschaf van een auto, bovendien betaal je ook minder verzekeringspremie. Ook doe je langer met de brandstof.
 Je hoeft natuurlijk niet de grootste, grofste motor van het duurste merk te kiezen als je af en toe een ritje zou willen maken. Net als bij auto’s is er ook onder motoren veel keuze en daar kun je je voordeel doen. 


Eén ding hebben we allemaal nodig 'de motor theorie'. 


Motor theorie opleiding online, met garantie.

Bereid je voor door goed te leren en slaag! Het theorie-examen test dus of jij de stof hebt geleerd en onder de knie hebt om te kunnen auto rijden. Van de kandidaten die opgaan voor het theorie-examen, slaagt minder dan de helft voor het theorie-examen (41,53% van de kandidaten slaagt). Zorg dat jij wel in één keer slaagt en leer hier nu snel en gemakkelijk voor je theorie-examen met ons pakket!


Een ruime praktijkcursus klassikaal en een online opleiding inclusief oefenmateriaal, video's, uitleg, proefexamens, bordenkennis en veel meer. Wij bieden zelf de praktijk video's gratis aan als extra binnen dit pakket. Meer dan 25 video's uit de praktijk welke je helpen slagen voor het praktijkexamen. Alle video's zijn voorzien van een heldere uitleg en bevatten onderdelen waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze video's kun je dus later gratis gebruiken voor je praktijk examen. • De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag.
 • De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning.
 • Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is.
 • Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!
 • De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D animatie.

 • De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens.

TIJDELIJKE AKTIE:

Ben jij die studiebol die met 0 fouten bij het CBR wegloopt?

dan krijg je van ons € 50.- beloning op je rekening gestort.

check de voorwaarden.

Je motor theorie halen doe je met " Juiste voorbereiding".

Om een motorrijbewijs te behalen, moet je de verkeersregels kennen. Het CBR (Centraal Bureau voor de uitgifte van Rijvaardigheidsbewijzen) toetst jouw kennis over de verkeersregels in het motor theorie-examen.

Het motor theorie examen is best zwaar, daarom is een goede voorbereiding belangrijk. In de motor theorie cursus van mijntheoriehalen.nl worden alle verkeersregels op een heldere manier uitgelegd! Wij helpen jou om, met een goede voorbereiding, het beste resultaat te behalen.

Motor theorie leren volgens het systeem van het CBR

De oefen motor theorie examens bestaan, net als het echte motor-theorie examens, uit:


* 30 vragen over wetgeving en regelkennis.

* 10 inzichtvragen.

Van de 40 vragen moet je er 35 goed hebben.

De gemaakte examens zijn direct na te kijken. (Inclusief jouw antwoord, het juiste antwoord en de motivatie op de vraag.) Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan en waarom jouw antwoord fout is. Een betere manier om je motor theorie-examen voor te bereiden is er niet!

Motortheorie de stof verdeeld in hoofdstukken.

De motor theorie cursus is verdeeld in hoofdstukken. Per hoofdstuk bieden we een hoofdstuktoets.


Als je de stof van een hoofdstuk hebt doorgewerkt, kun je jezelf toetsen op de kennis die je net hebt opgedaan. Je gemaakte hoofdstuk toetsen worden bewaard tot je de hele theoriecursus hebt gedaan. 


Op deze manier verlies je niets van de kennis en resultaten die je tussentijds hebt behaald.

Hoe zat het ook alweer met de voorrangssituaties? wij vertellen het in 3D

Het goed doorgronden van voorrangssituaties blijkt het grootste struikelblok, in zowel motortheorie-examens als de praktijkexamens voor het rijbewijs. Ook gewoon op de weg gaat dit vaak niet goed.


Bij mijntheoriehalen.nl motortheorie kun je op de computer, aan de hand van 3D animaties, kiezen wat de juiste volgorde van voorrang is. Als je jouw antwoord hebt ingevoerd, gaat iedereen rijden volgens jouw volgorde. Heb je het niet goed, dan zie je meteen wat er misgaat en wie daar de dupe van is. Het lijkt een eenvoudige game, maar wel één waarvan je leert hoe het er in de echte wereld aan toe gaat!


Gelukkig kun je in deze game zo'n situatie opnieuw laten afspelen, net zolang tot het goed gaat en iedereen ongeschonden zijn weg kan vervolgen.

Ja, ik will deze geweldige motor theorie cursus bestellen!

Normaal € 42,-

Bestel Nu!

voor maar €14,95 

Onze garantie.

Aan het einde van je opleiding ga je naar het CBR voor je theorie examen met de bedoeling dat je slaagt. wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze on-line theorie studie dat: mocht je niet slagen, maar je hebt wel de volledige studie doorlopen, wij je pakket met 30 dagen verlengen.

Ondanks dat ik mijn autorijbewijs al had, bleek deze cursus een uitkomst.

Rick van Veen.

Heerlijk tijdens mijn werk als chauffeur in de pauze`s kunnen leren voor mijn motortheorie

Anja bruininga

Gewoon omdat ik boeken HAAT.

Boudewijn Kruijvert

Klaar voor de start? Go for online motortheorie!

€ 42.-

€ 14,95

Mijn motor theorie halen.

 • Voorjaars aanbieding motor theorie Nu hoge korting
 • Laagste prijs beste motor theorieopleiding.
 • Slagings garantie.
 • 3D filmpjes.
Vergelijkbaar met CBR motortheorie examen.


 • Doen wanneer het jou uitkomt.
 • 55.000 gingen je voor.
 • Geen theorieboeken meer!
 • Altijd up-to-date!
 • Leren via interactieve situaties.