Mijn Brommertheorie halen: "Ontdek het geheim".

Het was nog nooit zo gemakkelijk, om tegen deze lage prijs, een compleet theoriepakket te scoren.

 • Je theorie halen, natuurlijk!
 • Met deze opleiding slaagt iedereen!
 • Waarom zou je meer betalen?
 • Geen spannende vragen meer op je examen.
 • 100% goede voorbereiding op je examen.
 • Laagste prijsgarantie!
 • Studeer waar en wanneer jij het wil.


Voordelen van mijn theorie halen!

Het 25 + 30 + 10 vragensysteem.

25 vragen over gevaarherkenning.
30 vragen over wets- en regelkennis.
10 inzichtvragen.


De beste voorbereiding.

Een goede voorbereiding belangrijk. Daarom helpen wij jou om, met een goede voorbereiding, het beste resultaat te behalen.

Hoofdstuktoets.

De Cursus is in in hoofdstukken verdeeld, waarin je per hoofstuk je kennis kunt testen.

Het Leerprocess en de voortgang.

Mijntheoriehalen.nl heeft een dashboard waar alles in één oogopslag te zien is.
Vanuit hier kan je alles overzien en opstarten.

Voorrangssituaties in 3D.

De voorrangssituaties goed inschatten is een van de moeilijkste onderdelen in het verkeer. Dit laten we zien in een 3D game, waarin jij de volgorde bepaald.

Wat kan je verwachten.

De theorie bestaat uit honderden 3D animaties met tekst en geluid. We presenteren de vragen in de proefexamens zoals in de nieuwste CBR-examens.

Theorie opleiding met garantie.

Een ruime praktijkcursus klassikaal en een online opleiding inclusief oefenmateriaal, video's, uitleg, proefexamens, bordenkennis en veel meer. Wij bieden zelf de praktijk video's gratis aan als extra binnen dit pakket. Meer dan 25 video's uit de praktijk welke je helpen slagen voor het praktijkexamen. Alle video's zijn voorzien van een heldere uitleg en bevatten onderdelen waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze video's kun je dus later gratis gebruiken voor je praktijk examen.

Bereid je voor door goed te leren en slaag! Het theorie-examen test dus of jij de stof hebt geleerd en onder de knie hebt om te kunnen auto rijden. Van de kandidaten die opgaan voor het theorie-examen, slaagt minder dan de helft voor het theorie-examen (41,53% van de kandidaten slaagt). Zorg dat jij wel in één keer slaagt en leer hier nu snel en gemakkelijk voor je theorie-examen met ons pakket !


Waarom kiezen voor een theoriepakket van mijntheoriehalen.nl?

 • De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag.

 • De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning.

 • Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is.

 • Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

 • De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D animatie.

 • Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rijexamen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg.

 • De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens.

TIJDELIJKE AKTIE:

Ben jij die studiebol die met 0 fouten bij het CBR wegloopt?
dan krijg je van ons € 50.- beloning op je rekening gestort.

check de voorwaarden.

Het 30+25+10 systeem

De oefenexamens bestaan, net als het echte theorie examens, uit:

* 25 vragen over gevaarherkenning.
* 30 vragen over wetgeving en regelkennis.
*
10 inzichtvragen.

Over de eerste 25 vragen moet je er 13 juist beantwoord hebben, van de laatste 40 vragen moet je er 35 goed hebben.

De gemaakte examens zijn direct na te kijken. (Inclusief jouw antwoord, het juiste antwoord en de motivatie op de vraag.) Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan en waarom jouw antwoord fout is. Een betere manier om je theorie-examen voor te bereiden is er niet!

Juiste voorbereiding.

Om een rijbewijs te behalen, moet je de verkeersregels kennen. Het CBR (Centraal Bureau voor de uitgifte van Rijvaardigheidsbewijzen) toetst jouw kennis over de verkeersregels in het theorie-examen.

Het examen is behoorlijk zwaar, daarom is een goede voorbereiding belangrijk. In de cursus van mijntheoriehalen.nl worden alle verkeersregels op een heldere manier uitgelegd! Wij helpen jou om, met een goede voorbereiding, het beste resultaat te behalen.

Hoofdstuktoets

De cursus is verdeeld in hoofdstukken. Per hoofdstuk bieden we een hoofdstuktoets.

Als je de stof van een hoofdstuk hebt doorgewerkt, kun je jezelf toetsen op de kennis die je net hebt opgedaan. Je gemaakte hoofdstuk toetsen worden bewaard tot je de hele theoriecursus hebt gedaan. Op deze manier verlies je niets van de kennis en resultaten die je tussentijds hebt behaald.

Het leerproces en resultaat

In elk leerproces is het prettig om te weten hoe ver je bent gevorderd in de stof. Mijntheoriehalen.nl heeft een dashboard waar alles in één oogopslag te zien is. Per onderdeel kun je zien hoe ver je bent, dankzij een heldere voortgangsbalk. Deze voortgangsbalken geven een goed idee van hoe ver je bent met je voorbereiding op het theorie-examen. Daarnaast kun je zien hoeveel studietijd je nog nodig hebt. Het dashboard bestaat uit de volgende balken: Theorie, Praktijkbegeleiding, Oefenexamens, Voorrangssituaties.

Je kunt vanuit hier ook meteen weer doorgaan met waar je gebleven bent. Ideaal!

Voorrangssituaties in 3D

Het goed doorgronden van voorrangssituaties blijkt het grootste struikelblok, in zowel theorie-examens als de praktijkexamens voor het rijbewijs. Ook gewoon op de weg gaat dit vaak niet goed.

Bij mijntheoriehalen.nl kun je op de computer, aan de hand van 3D animaties, kiezen wat de juiste volgorde van voorrang is. Als je jouw antwoord hebt ingevoerd, gaat iedereen rijden volgens jouw volgorde. Heb je het niet goed, dan zie je meteen wat er misgaat en wie daar de dupe van is. Het lijkt een eenvoudige game, maar wel één waarvan je leert hoe het er in de echte wereld aan toe gaat!
Gelukkig kun je in deze game zo'n situatie opnieuw laten afspelen, net zolang tot het goed gaat en iedereen ongeschonden zijn weg kan vervolgen.

mijntheoriehalen-nl-studeren8

Hoe werkt het deze cursus?

De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer gebeurd en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten, die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

mijntheoriehalen-nl-studeren7

Onze garantie.

Aan het einde van je opleiding ga je naar het CBR voor je theorie examen met de bedoeling dat je slaagt. wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze on-line theorie studie dat: mocht je niet slagen maar, je hebt wel de volledige studie doorlopen, wij je pakket met 30 dagen verlengen.

mijntheoriehalen-nl-motortheoriebanner1

Wat kost de brommertheorie cursus?

Beste keuze!

Mijn brommertheorie halen.

van € 42,95.- nu € 14.95

 • Herfst aanbieding hoge korting
 • Laagste prijs beste opleiding.
 • Slagings garantie
 • 3D filmpjes
 • Vergelijkbaar met CBR
 • Doen wanneer het jou uitkomt
 • 30.000 gingen je voor

Bestel Nu!

Wat klanten van de cursus vinden


Lianne

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn theorie-examen had ik geleerd met een boek. Ik zakte de eerste keer voor mijn theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren met de online theoriecursus en had het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Resultaat: Geslaagd.

Ik ben zeer tevreden over de manier leren, lekker vlot en duidelijk.
mocht je dit lezen raad ik je aan om de online theoriecursus bij deze club te volgen. Het mooiste vond ik dat aan het eind van de cursus een mail kreeg waarin stond : "vertrouw op je zelf neem je tijd en dan komt het goed." dit heeft er voor gezorgd dat ik mij rustig kon houden. ik heb deze scooter-cursus gedaan en heb het examen gehaald met 2 foutjes.

Theorie oh oh wat een lastige kwestie is dat om in je hoofd te krijgen.
Na twee keer zelf te proberen, toch maar op aanraden een cursus gevolgd.
In het begin was ik sceptisch maar door de handige tips en tricks van de online trainig vond het een weg in mijn hoofd. En heb ik uiteindelijk mijn theorie kunnen halen.
Het is zeker een aanrader!

kort. krachtig. effectief. in de woonkamer thuis, op school in de bus oefenen.

Focus. Focus. Focus, en luisteren.

Bedankt.

Ja, ik will deze geweldige cursus bestellen!